欢迎来到众铖教育,一家专业提供成人教育学历提升报考的网站

成人教育学历提升报考中心

学信网终身可查/国家承认学历/百强企业认可
020-37634626

招生简章 · 报考指南 · 招生快讯

2020成人高考高起点《英语》练习题及答案

2020成人高考高起点《英语》练习题及答案

阅读量:0 发布日期:2020-10-23 15:36:11
来源:众铖教育 作者:众铖教育 标签:成人高考英语练习题
成人高考英语考试并不难,考生千万不要缺席考试,至少选择题还是有机会得分的。因此不要轻易放弃,错过又要再等一年,学历也没有机会早日获取。下面小编为大家整理了2020成人高考高起点《英语》练习题及答案,大家可以多做一做。

成人高考英语考试并不难,考生千万不要缺席考试,至少选择题还是有机会得分的。因此不要轻易放弃,错过又要再等一年,学历也没有机会早日获取。下面小编为大家整理了2020成人高考高起点《英语》练习题及答案,大家可以多做一做。

成人高考英语试题

一、选择题

1. I will never forget the ten years ___ we both spent in the little village.

A. when

B. during which

C. which

D. in which

【答案】C。该题是定语从句。关系代词which在定语从句中做动词spent 的宾语。从句还原一下:we both spent ten years in the little village.

2. My vacation begins next Tuesday, ___ I will leave for Florida.

A. which

B. that

C. while

D. when

【答案】D。 从句意上可以判断该句后半部分是限定Tuesday 的定语从句,所以C项可以排除;在该定语从句中,先行词Tuesday在从句中作状语,应该是on Tuesday, 故引导定语从句可用on which或when。

3. Before joining the army, he spent a lot of time in the village ___ he belonged.

A. to which

B. which

C. to where

D. at which

【答案】A。固定搭配belong to :属于。因此选 to which。Where是连接副词不加介词。

4. The moon is a world that is completely still and_______ utter silence prevails.

A. that

B. where

C. which

D. whenever

【答案】B。 这句话中world 带来两个定语从句,一是that is completely still“完全静止”,二是where utter silence prevails,“完全沉寂”,其中utter silence “完全的沉寂”,prevail v.“盛行,遍及”;这里必须用where 引导从句,是因为world 这个先行词在--utter silence prevails 中充当地点状语,where=in which,“在月球上';全句意为“月球是一个完全静止,完全沉寂的世界”。

5. John isn't the same man _________ before.

A. what he was

B. that he was

C. who he was

D. as he was

【答案】D。the same ....as...“跟....一样”, 是固定搭配。

6. ____ is well known, the key to success lies in hard work.

A. As

B. That

C. Which

D. What

【答案】A。本题考查的是固定搭配as is well known,众所周知的意思。

7. There may be, somewhere outside the solar system, intelligent life____ messages to us.

A. sends

B. sent

C. sending

D. has sent

【答案】C 。两个逗号中间为插入语,在分析句子结构时,可以省略;略去后得There may be intelligent life ___messages to us.因此后面的部分应该是intelligent life 的定语,选sending,相当于(that is )sending…; 全句意为“在太阳西外的某处,可能有某种正在项我们发送信息的有智慧的生命。”

8. The way I thought of _____ the animal was of great value.

A. protecting

B. protect

C. being protected

D. to protect

【答案】D。我提出的那个保护动物的方法非常有价值。不定式做定语修饰The way.

9. The old man is used to ___ early in the morning.

A. exercise

B. exercising

C. exercised

D. exercises

【答案】B。be used to doing sth.:现在习惯于做…。句中的to是介词,因此后面接动名词。区别于used to do(过去习惯于)。

10. Mary regretted ___ to John’s birthday party last Sunday.

A. not going

B. not to go

C. not having been going

D. not to be going

【答案】A。regret后面要跟动名词做宾语,动名词的否定式是在动名词之前直接加not.

二、完形填空

根据下面内容,回答题:

You really have to get very old before you realize you're old. I'm in my middle fifties and I don'tfeel 11 yet. However, sometimes I look back at my childhood and 12 things to the way lifeis for 13 kids, some things have certainly changed.

One area of change is 14. Some changes have been improvements. Some changes, on the

other hand, have been 15 When I started school, most people didn't have a television; TV was just beginning to get 16. My father decided to go all out and buy a 16-inch black and white Motorola 17. I stillremember watching the Lone Ranger save people from the 18 guys on.that awesome electronicmachine. That was exciting!

Now,19 have larger pictures in full color. The pictures are clearer and the sound is much

more 20. The new high definition sets are made to rival 21 screens.

The variety and quantity of programming has 22 greatly. There are hundreds of channelsand more shows than one person could ever watch. There are many fine entertainment and education-al 23. There's also a lot of garbage, stuff that most 24 don't want their kids exposed to. Over-all, we have more choices, and that is good.

I wonder what 25 will be like when today's kids are my age.

11.第11题应选( )

A.young

B.old

C.sad

D.Happy

答案:B

12.第12题应选( )

A.forget

B.remember

C.compare

D.Miss

答案:C

13.第13题应选( )

A.today's

B.yesterday's

C.tomorrow's

D.Poor

答案:A

14.第14题应选( )

A.television

B.radio

C.computer

D.the writer

答案:A

15.第15题应选( )

A.great

B.huge

C.setbacks

D.Remarkable

答案:C

16.第16题应选( )

A.gone

B.replaced

C.expensive

D.popular

答案:D

17.第17题应选( )

A.set

B.machine

C.radio

D.Program

答案:A

18.第18题应选( )

A.old

B.good

C.bad

D.best

答案:C

19.第19题应选( )

A.films

B.movies

C.billboards

D.Televisions

答案:D

20.第20题应选( )

A.alive

B.realistic

C.vivid

D.close

答案:B

21.第21题应选( )

A.movie

B.video

C.watch

D.Telephone

答案:A

22.第22题应选( )

A.loss

B.increased

C.decreased

D.played

答案:B

23.第23题应选( )

A.books

B.shows

C.authors

D.Awards

答案:B

24.第24题应选( )

A.people

B.writers

C.society

D.Parents

答案:D

25.第25题应选( )

A.movies

B.food

C.cars

D.television

答案:D

成人高考英语答案

三、阅读理解

Students enrolled at least half time may borrow up to $3,000 form the government over a two-year period. Repayment of the loan begins six months after the student leaves school. These loans carry on interest until this time. The current interest rate is 5 percent. Students may borrow up to $4,500 annually from a bank, credit union, savings and loan association or other eligible lender. Repayment on these loans usually begins six months after the student leaves school. These loans carry no interest until this time. This current interest rate is 9 percent. Parents may borrow up to $300 annually for each dependent college. Repayment begins forty-five days after receiving the loan, and the interest rate is 12 percent.

26. Which of the following is the main purpose?

A.To remind students and their families to repay their loan.

B.To compare interest rates.

C.To inform students and parents of the various loans available.

D.To show that government loans charge the least interest.

答案:C

27. The highest interest rate is charged to _______.

A. full-time students

B. parents

C. students borrowing from a credit union

D. half-time students

答案:B

28. If parents had three children in college how much could they borrow annually?

A. 900

B. 3,000

C. 300

D. 9,000

答案:A

29. According to the passage which of the following is true.

A.The government lends students enrolled at least half time up to 3,000 annually.

B.Students may borrow up to $4,500 annually from four sources.

C.Students enrolled less than half time may borrow money.

D.The current interest rate from banks is 5 percent.

答案:B

30. It can be inferred from the passage that _______.

A.the student’s school determines who is an eligible lender

B.money is available for student loans

C.students need not be enrolled half time to borrow money

D.the interest rate on student loans is increasing

答案:B

四、书面表达

Directions:

For this part, you are allowed 20 minutes to write a short composition of about 80 words on the title: The Bicycle in China. Base your composition on the outline given below.

1.在中国,自行车是最为流行的交通工具。

2.骑自行车有许多好处。

3.自行车的未来……

答案:

The Bicycle in China

The bicycle is the most popular means of transportation in China. China is a country “on bicycle wheels”. People ride them for various purposes such as going to and from school and work. Bicycles are very cheap and easy to buy in China.

There are many advantages to riding a bicycle. First, using a bicycle can greatly help reduce the air pollution in many big cities. Second, people can improve their health by riding a bicycle.

The future of bicycle will be bright. In some European countries, city governments have arranged pedestrians to use “public bicycles” to travel round the city center free of charge.

成人高考高起点《英语》练习题及答案

以上就是“2020成人高考高起点《英语》练习题及答案”的全部内容介绍。学历,或许一生用不了几次,但每一次都或将改变你的人生。人生只有不断努力提升,才能有更多无限的可能。如果你想提升学历请联系广州众铖教育老师。


分享:

全日制大专本科院校-高职扩招 圆梦专本文凭

自考:汕头大学
免考:国家开放大学
成考:华南农业大学
成考:广州大学
广东轻工职业技术学院
广东信息工程职业学院
清远职业技术学院
更多院校咨询

来自广东广州市客户的评论:去年下定决心参加了成人高考,竟然获取了奖学金,努力两年半就可以拿到毕业证。

来自广东潮州市客户的评论:本科学士学位证到手了,以为自考会很难,事实证明靠谱的学历提升机构很重要。

来自广东汕头市客户的评论:学信网已经查到我的全日制大专学籍了,本科今年也要开始考了,感谢众铖教育。

来自广东清远市客户的评论:报的国家开放大学,已经拿到国开毕业证书了,感谢众铖教育的老师耐心地辅导。

来自广东佛山市客户的评论:报的自考本科,开始要自己本人参加,考试重点老师都会指出来,服务不错。

更多>

热门文章

更多>

成人高考

在线测评
点击提交
  • 公司地址:广州市越秀区明月一路20号明月阁1508-1509室

  • 报名热线:020-37634626

  • 邮箱:zhongjia@gzzjhr.com